Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за изписваните аварии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за изписваните аварии

Здравейте,

Имам 147, бензин. Дали някой знае, как да си сменя езика, че ми изписва разни неща, но на Италиански е кофти.
    Пускам две неща, които последните дни ми изписва и като ги пускам на преводач, не мога да разбера какво точно е:
    "Avaria lucci stop"
    "Avaria lucci di posizione lato sx"

Благодаря предварително.

Първоначално публикувано от toci1 Покажи съобщение
    Здравейте,

Имам 147, бензин. Дали някой знае, как да си сменя езика, че ми изписва разни неща, но на Италиански е кофти.
    Пускам две неща, които последните дни ми изписва и като ги пускам на преводач, не мога да разбера какво точно е:
    "Avaria lucci stop"

Благодаря предварително.
    Изгоряла ти е крушката на левия стоп.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Здравейте,

"Avaria lucci stop"

Благодаря предварително.
      1.Неизправност(изгоряла крушка) на стоп светлините
      2.Неизправност(изгорял габарит преден от лявата страна)

P.S
      Имай предвид ,че на стоп светлините крушката е с две жички(две крушки в един цокъл) при пуснати фарове може и да свети стопа, но при натискане на спирачка не свети частта на крушката която информира за натисната спирачка !
      Last edited by eproHD; d.m.y г., 20:14.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Здравейте,

"Avaria lucci stop"

Благодаря предварително.
        От лявата страна на волана до духалката има един бутон "MODE" натискаш го и след това в менюто търсиш думата "lingua", натискаш и в другото меню вече трябва да ти изкара избора на езици. Като избереш English натискаш отново "MODE" и си готов.

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          1.Неизправност(изгоряла крушка) на стоп светлините
          2.Неизправност(изгорял габарит преден от лявата страна)

P.S
          Имай предвид ,че на стоп светлините крушката е с две жички(две крушки в един цокъл) при пуснати фарове може и да свети стопа, но при натискане на спирачка не свети частта на крушката която информира за натисната спирачка !
          Предния ляв габарит го видях, че е изгорял, но задния стоп май си свети, но може и да е така, както казваш.
          Между другото, от къде го гледаш превода, само за информация.

Comment

Предния ляв габарит го видях, че е изгорял, но задния стоп май си свети, но може и да е така, както казваш.
            Между другото, от къде го гледаш превода, само за информация.
            От никъде....
            Живея в Италия и знам езика,но това няма значение
            Ето за да добиеш престава за задната крушка на стоповете
            Едната жичка 5W е габаритите другата по силната е 21W за стоп светлините светва когато натиснеш педала на спирачките,ако има нещо не ясно питай !
            P.S
            Между другото за грешката за стоповете не ти е оказано от коя страна е проблемната крушка,трябва сам да я намериш коя е !Lato sx се отнася само за отпред в ляво,но не и за стоповете
            Attached Files
            Last edited by eproHD; d.m.y г., 21:33.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

Working...
            X